HÅRFÖRLÄNGNING - HAIRTALK

Fixed wav hair
Vi är avancerat utbildade inom Hairtalk extensions -hårförläning och har många års erfarenhet.
Hairtalk extensions är en mycket skonsam metod och tejpfästena är mycket tunna och hållbara. Det fantastiska med Hairtalk är att du kan göra stora färg- och utseendeförändringar med endast några få slingor Hairtalk (utan att färga ditt eget hår). Hairtalk är till för dig som vill ha förändring, har håravfall, är tunnhårig eller som bara vill ha ett tjockare eller längre hår. Vi utför även isättning av hairwear, top of the head och hairband.

När du har investerat i ditt vackra hår är det viktigt att sköta om det väl. Eftersom Hairtalk-håret är behandlat behöver det rikligt med fukt för att hålla sig glansigt och följsamt- Sköter du det noggrant ökar det livslängden på håret. Omsättning görs hos oss ungefär var 6-8 vecka.

Skötsel - Hairtalk
Tvätta dina fästen noggrant för att få bort orenheter
Sov helst i fläta eller tofs
Somna aldrig med blött hår
Borsta igenom håret ordentligt morgon och kväll för att undvika tovor
Undvik att bada i saltvatten och klor då håret torkas ut och kan bli missfärgat
Du får en garanti på ditt hår som gäller i 3 månader – förutsatt att du använder dig av Hairtalk produkter.
Nu erbjuder vi även Hairtalks Wefts; som är det senaste inom hårförlängning. Weaving är hårförlängning som sys fast i håret. Hairtalk har utvecklat en ny och mer skonsam variant av Weaving-metoden. Tack vare Instant Beaded Row™, en innovativ tråd försedd med färdigsydda microringar, går det att snabbt och smidigt få ett hår med ökad längd och volym.En weaving hårförlängning med Hairtalk Wefts passar kvinnor med normalt till tjockt hår och är den perfekta metoden för den aktiva kvinnan. Hairtalk Wefts är speciellt utvecklade för att ge ett hår mycket volym och längd.

Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att komma fram till den bästa lösningen för just dig och för att kunna ge en mer exakt prisbild, beroende på den mängd och längd som önskas.


BOKA TID