HÅRVÅRDPRISLISTABUTIKPERSONALHÅRFÖRLÄNGNINGKONTAKT

WE APARTMENT

Vi är en frisörsalong med ett härligt frisörteam mitt i Kalmar city. Som kund kan du känna dig trygg med att bli väl omhändertagen av vår professionella personal.

EMELIE

Emelie är frisör med gesällbrev och utbildad Hairtalk stylist. Hon är strukturerad och lyhörd och hennes drivkraft är att göra kunden till en bättre version av sig själv. När det kommer till färg/styling och uppsättningar så är det verkligen hennes grej då hon älskar färg.

SARA

Sara är frisör med gesällbrev och även utbildad Hairtalk stylist. Hon är jordnära och en god lyssnare som älskar att göra uppsättningar och glänser till lite extra när hon får stora utmaningar av sina kunder. Hon har ett brinnande intresse för allt som kan boosta kreativiteten och som höjer kunskapsnivån.

JENNY

Jenny är frisör med gesällbrev och utbildad Hairtalk stylist. Hon är en god lyssnare och har svart bälte i struktur och ordning, dessutom en av de mest omtänksamma människor på jorden. Det hon gillar mest i frisöryrket är variationen med alla kunder och så brinner hon lite extra för blonda slingor.

MAGDALENA

Magdalena är utbildad Hairtalk stylist och brinner för frisöryrket. Hon gillar utmaningar och är lugn och inlyssnande. Dessutom har hon en förkärlek till långa blonda svall och all slags färg och styling. Magdalena lämnar 15% rabatt på sina behandlingar tills hon tar sitt gesällprov (gäller på alla behandlingar förutom Hairtalk nysättningar).

CAROLINE

Caroline är frisör med gesällbrev och även utbildad avancerad Hairtalk stylist. Hon har alltid nära till skratt och det hon brinner mest för är Hairtalk, färg och form och att göra vackra uppsättningar, framför allt inför bröllop.

EVELINA

Evelina är frisör med gesällbrev och utbildad avancerad Hairtalk stylist och även delägare i salongen. Det bästa med frisöryrket är att hela tiden utvecklas och lära sig nya saker och det hon gillar allra mest är att göra slingor och alla blonda toner.

MADELEINE

Madeleine är delägare i salongen och är den som ansvarar över butiken och allt det administrativa runt omkring. Brinner för kunder och personal och sätter alltid dem i första hand.